George Simion, revoltat: „Guvernul prelungește exploatările pentru OMV până în 2042. Pur și simplu regimul Iohannis și Marcel creează haos!”

Austriecii au primit din nou, „undă verde” din partea Guvernului, pentru exploatări. Nicolae Ciucă, premierul României și ministrul Energiei, Virgil Popescu, au dat cu subsemnatul, susține liderul AUR. 

Discuția despre OMV a luat naștere după ce liderul AUR, George Simion, a fost întrebat ce părere are despre decizia CEDO, potrivit căreia România trebuie să recunoască oficial parteneriatul civil între persoanele de același sex.

„În România, căsătoriile nu vor fi niciodată între persoanele de același sex, pentru că noi avem cultura noastră, pe care celelalte țări din UE, care au poate alte preferințe și alte idei culturale, trebuie să o respecte!

Nu există așa ceva, noi am vorbit cu mai mulți avocați, nu suntem obligați să luăm această măsură, nu o vom lua! Supremația Constituției contează.

Următorul pas știți care e după căsătorie, nu? (…) Suntem într-o alianță economică, nu culturală – care să-mi impună cine cu cine să facă sex. E treaba altor state, e treaba lor ce fac. Cât mai suntem noi în parlament, ne vom opune.

Dar țara arde și baba se piaptănă. Pe noi ne interesează ce se întâmplă cu țara, mâine! Avem copii care stau acasă, guvernul prelungește exploatările pentru OMV până în 2042. Pur și simplu regimul Iohannis și Marcel creează haos! Expirau în 2027 acordurile. Dar la mare grabă, au prelungit până în 2042. Trebuia adoptată de săptămâna trecută. Au fost reacții din partea noastră, părea că au retras-o dar au aprobat-o”, a declarat Simion, la România TV.

George Simion susține că există bani la buget pentru majorarea salariilor profesorilor.

„Profesorilor cărora li se spune că nu sunt bani pentru ei, continuă greva. Vreau să-i felicit pentru asta!

Se dau banii pe pensii speciale, pe sinecuri, pe tancuri fabricate în 1999. Bani există, dar nu e o prioritate pentru regimul lui Iohannis să sprijine profesorii. Îi privește ca pe niște asistați social, ca pe niște persoane cu handicap.

Victimele acestui regim sunt copiii, pentru că învață de la niște profesori plătiți foarte prost, care dacă pot să muncească în altă parte, o fac.

Trebuie mărite salariile, pentru a rămân profesorii cu har, pregătiți pentru acest domeniu!

Există bani să le mărească cu minimum 1.000 de lei pe lună!„, a mai precizat liderul AUR, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.