Donald Trump l-a „umilit” pe Joe Biden

Donald Trump și-a atins obiectivul de a-l umili pe rivalul său Joe Biden prin suma strânsă la un eveniment gigantic de donații organizat în Florida. Fostul lider de la Casa Alba a primit 50 de milioane de dolari, o sumă aproape dublă față de cea primită într-un eveniment similar de către actualul președinte.

Donald Trump, a anunţat o sumă de două ori mai mare: peste 50,5 milioane de dolari, strânşi în cadrul serii de donaţii organizate la Palm Beach, nu departe de Mar-a-Lago, reşedinţa de lux a candidatului republican.

Este o sumă care o face pe cea strânsă de Joe Biden la New York să pară „fără speranţă” prin comparaţie, a comentat ironic echipa de campanie a lui Donald Trump.

„Seara a fost incredibilă încă dinainte de a începe, pentru că oamenii au vrut să contribuie la o cauză, pentru a face America măreaţă din nou. Şi asta s-a întâmplat”, a declarat sâmbătă fostul preşedinte republican.

Evenimentul a fost organizat de miliardarul John Paulson, unul dintre puţinii finanţişti care au beneficiat de criza financiară din 2008-2009 datorită pariurilor sale pe prăbuşirea pieţei imobiliare. Potrivit acestuia, s-au strâns cei mai mulţi bani cu ocazia unui singur eveniment din toată istoria politicii americane.

Potrivit Washington Post, un loc la masa lui Donald Trump a costat 814.600 de dolari.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.