Rareș Hopincă, decis să rezolve problemele cu care se confruntă locuitorii din Pantelimon și Lizeanu: Este momentul să punem punct experimentelor eșuate care dăunează grav comunității în sectorul 2!

Candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, este decis să readucă normalitatea în acest sector. După patru de administrație lipsită de transparență, realizări palpabile și respect față de bugetul Primăriei, în care primarul Radu Mihaiu și colegii din USR au considerat, probabil, că alegătorii din sector sunt utili, probabil, doar în ziua votului, a venit ziua în locuitorii sectorului 2 pot sancționa drastic această situație inadmisibilă.

Astfel, pe 9 iunie, votul locuitorilor din sectorul 2 trebuie să fie unul pentru readucerea acestui sector în topul sectoarelor din Capitală. Sectorul 2 are nevoie, înainte de toate, de modernizare, de soluții reale la problemele cu care se confruntă locuitorii din acest sector,

În aceste condiții, Rareș Hopincă a luat de săptămâni bune, la pas, sectorul 2. Strada cu stradă, printre oameni, în mijlocul lor, dornic să afle problemele cu care se confruntă aceștia.

În această săptămână, Rareș Hopincă și echipa sa de campanie s-au întâlnit, din nou, cu cetățenii din Pantelimon, cetățeni abandonați, uitați și ignorați de Primărie.

“Am revenit în Pantelimon pentru a continua discuțiile cu oamenii. Din nou, în glasul lor s-a simțit o uriașă frustrare: probleme cu gunoiul, curățenia, canalizările, cu trotuarele devenite aproape impracticabile, cu străzile pline de gropi și cu lipsa desăvârșită a locurilor de parcare.

Cât despre reabilitarea blocurilor, ce să mai spunem. Oamenii stau cu dosarele depuse din 2012 și nimeni nu le explică de ce nu se respectă ordinea cronologică a depunerii cererilor. Administrația Mihaiu, în afară de faptul că impune taxe pentru reabilitare, nu respectă ordinea în care au fost depuse dosarele pentru reabilitare!”, a punctat candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 2.

De altfel, Rareș Hopincă le-a expus locuitorilor din această zonă că, după 9 iunie, se va face curățenie, se va reface spațiul public, vor fi create noi locuri de parcare și spații verzi. Se va intra, de asemenea, în forță cu reabilitarea blocurilor.

“Este momentul să punem punct experimentelor eșuate care dăunează grav comunității!”, a mai spus Hopinca.

Candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 s-a întâlnit, de asemenea, cu oamenii din zona Lizeanu. Zona, potrivit lui Hopincă, este, din păcate, una dintre cele mai urâte și nefuncționale zone din București.  Cu toate acestea, a completat Hopincă, acest lucru se va schimba, după 9 iunie, prin implicarea Primăriei Sectorului 2, și se va transforma într-un nou centru al culturii și al exprimării artistice libere din Capitală.

Acesta a spus că, în zonă, se vor reface strada, spațiului pietonal și vor fi restaurate clădirile din perimetrul Ștefan cel Mare – Lizeanu – Maica Domnului.

“Întreaga zonă Lizeanu va avea funcțiuni exclusiv culturale: teatru pentru artiști independenți, galerii de artă, ateliere de sculptură, de creație, studiouri de înregistrări și zone publice dedicate pentru manifestări culturale.

Concret, transformăm o zonă urâtă, astăzi, în una dintre cele mai frumoase și vibrante zone din Capitală!”, a conchis Rareș Hopincă.

Comandat de PSD Sector 2. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.